Google analytics 4

Universal Analytics lukker ned – har du fået opdateret til Google Analytics 4 endnu?

Vi specialdesigner hjemmesider.

Ingen hokus pokus, bare godt håndværk!

Ny og vigtig viden for dig, der har Google Analytics

Universal Analytics lukker for altid.. Den nye version hedder fremover Google Analytics 4. Den nye version af Google Analytics er bygget op omkring en helt ny sporingsmodel, som skal imødekomme fremtidens udfordringer, når det kommer til webanalyse. Det betyder også, at fra den 1. juli 2023 indsamler Google ikke længere data, hvis du ikke har opdateret din Google Analytics.

 

Vil du være blandt de første til at komme i gang – og hermed få et forspring? Vi tilbyder at hjælpe dig i gang med den nye version. Skal vi opsætte den nye version til din side, og opsætte konverteringssporing?


Se vores priser her:


  • Opsætning af Google Analytics 4: 2.500,-

  • Opsætning af konverteringssporing (op til 10 forskellige):  5.000,-

GA4, som den nye analyseplatform også bliver kaldet, tager over for den gamle Universal Analytics. Den nye version kan med hjælp fra avanceret maskinlæring spore komplekse multi-platfor-kunderejser. Det betyder, at den kan advare dig om tendenser i din data. GA4 er bygget op omkring maskinlæring, og det betyder, at den ved hjælp af AI forudser kunders adfærd på dit website eller i din app. Dermed lukker den også automatisk datahuller, som den nye GDPR-lovgivning for cookies har skabt. Det betyder altså, at du får nye indsigter og prognoser, som du kan bruge i dit salg og marketing.

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at ringe til os for at høre mere.

SKAL vi trylle din virksomhed frem?


Hos os er du altid velkommen til at ringe eller komme forbi kontoret, helt uforpligtende. Måske vil du gerne vide mere om det vi tilbyder, eller måske har du brug for et godt råd?

Vi vil gerne lytte på, hvad du har af udfordringer og komme med vores bud på en magisk og unik løsning! Udfyld felterne her så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Google analytics 4 - Magio - Web med mere

Ring til os

Eller send os en e-mail

Google analytics 4 - Magio - Web med mere

Fynsvej 109, 1. sal

6000 Kolding

CVR: 38 41 82 03

Tilmeld dig Magios nyhedsbrev