wordpress klippekort

Vores klippekort er tilbage, nu i version 2.0

Vi specialdesigner hjemmesider.

Ingen hokus pokus, bare godt håndværk!

Det kan ikke være mere simpelt!


Vi går ind for ærlig snak og gennemskuelige aftaler.

Dette princip gælder også for vores klippekort. Vores struktur kunne ikke være mere simpel: prisen falder, jo flere timer du køber. Vi er altid parate til at assistere dig med dine projekter, og jo flere opgaver vi løser sammen, desto mere attraktiv bliver prisen for dig.

Jesper, har gennem flere år hjulpet med WordPress problemer og udfordringer. For nylig med Google relaterede destinationsproblemer. Han er utrolig professionel, hurtig og effektiv, og har et udpræget flair for service. Rigtig mange it folk/ supportere kan godt virke overlegne og arrogante, men Jesper forstår "almindelige brugeres" problemer og frustrationer, og holder altid en venlig, præcis og korrekt tone. Han har altid løst vores opgaver til fuld tilfredshed, og endda til fornuftige priser. Varmeste anbefalinger

Kim Maarup

Hvad koster WordPress klippekort?

5 timer

650,- pr. time

Du sparer 750,-

10 timer

600,- pr. time

Du sparer 2.000,-

20 timer

550,- pr. time

Du sparer 5.000,-

Ingen tid går tabt


Med vores klippekort løsning version 2.0, skal du ikke bekymre dig om unødvendig tidsforbrug.

Vi registrerer kun den tid, der faktisk bruges på opgaven, minut for minut. Den ubrugte tid gemmer vi til din næste opgave, så du kan anvende klippekortet igen, når du har en ny opgave vi kan hjælpe dig med. Klippekortet gælder i hele 12 måneder, så du har god tid til, at få brugt alle dine minutter.

Så du sparer ikke kun penge ved en lavere timepris, men også en registering ned til det enkelte minut.

SKAL vi trylle din virksomhed frem?


Hos os er du altid velkommen til at ringe eller komme forbi kontoret, helt uforpligtende. Måske vil du gerne vide mere om det vi tilbyder, eller måske har du brug for et godt råd?

Vi vil gerne lytte på, hvad du har af udfordringer og komme med vores bud på en magisk og unik løsning! Udfyld felterne her så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

WordPress klippekort - Magio - Web med mere

Ring til os

Eller send os en e-mail

WordPress klippekort - Magio - Web med mere

Fynsvej 109, 1. sal

6000 Kolding

CVR: 38 41 82 03

Tilmeld dig Magios nyhedsbrev