Få en pris på din nye hjemmeside

Beregn pris på hjemmeside


Få en unik og værdiskabende hjemmeside, der øger antallet af kunder!

En professionel hjemmeside er en afgørende del af enhver virksomhed i dag. Det er her, kunder og potentielle kunder kan finde information om dit firma, dine produkter og dine tjenester. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside er attraktiv, brugervenlig og opdateret. Men hvad koster det egentlig at få lavet en professionel hjemmeside? Det er svært at give et entydigt svar på, da prisen afhænger af mange faktorer. Men hvis du benytter vores prisberegner vil vi give dig en idé om, hvad det kan koste at få lavet en hjemmeside.

Faktorer, der påvirker prisen på en hjemmeside

  • Design og layout: Det første, man lægger mærke til, når man besøger en hjemmeside, er dens design og layout. En unik og professionel design koster ofte mere end et standarddesign. Men hos Magio laver vi kun unikke designs, da det giver mest værdi for vores kunder.
  • Funktionalitet: Hvor avanceret skal din hjemmeside være? Skal den kunne vise produkter og tjenester, eller skal den også kunne tage bestillinger og betalinger? Jo mere avanceret hjemmesiden skal være, jo højere bliver prisen.
  • Indhold: Skal du have lavet indhold til hjemmesiden? Det kan være billeder, videoer, tekster og lignende. Hvis du selv har dette materiale, kan det spare dig for nogle udgifter.
  • Vedligeholdelse: Skal din hjemmeside opdateres jævnligt? Dette er vigtigt for at sikre, at hjemmesiden altid er aktuel og funktionel. Vedligeholdelse kan også koste ekstra.

SKAL vi trylle din virksomhed frem?


Hos os er du altid velkommen til at ringe eller komme forbi kontoret, helt uforpligtende. Måske vil du gerne vide mere om det vi tilbyder, eller måske har du brug for et godt råd?

Vi vil gerne lytte på, hvad du har af udfordringer og komme med vores bud på en magisk og unik løsning! Udfyld felterne her så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Prisberegner - Magio - Web med mere

Ring til os

Eller send os en e-mail

Prisberegner - Magio - Web med mere

Fynsvej 109, 1. sal

6000 Kolding

CVR: 38 41 82 03

Tilmeld dig Magios nyhedsbrev