Email marketing - en effektiv kanal

Email Marketing er stadig en effektiv kanal, som sikrer en personlig, direkte og relevant måde at engagere målgruppen på. 

Vi specialdesigner hjemmesider.

Ingen hokus pokus, bare godt håndværk!

EN DIREKTE KANAL TIL DIN MÅLGRUPPE


Hos Magio udarbejder vi email marketing sådan, at dine emails passer til det formål du ønsker. Vi anvender nyhedsbreve som en aktiv del af din markedsføring. 

Email marketing er et effektivt værktøj, som opfordrer dine følgere til engagement. Derudover er det også en direkte kommunikationsvej til din målgruppe. 

Vil du skabe konverteringer med email marketing? 

Med den rigtige strategi for leadgenerering kan email marketing blive et vigtigt redskab for din virksomhed.

Flow

Hos Magio tilbyder vi at opsætte et flow for din email strategi. Email marketing er databaseret, og vi har mulighed for tilrettelægge dine mails, så dine kunders adfærd afgør, hvilken mail de skal have. Har dine potentielle kunder skrevet sig op til et nyhedsbrev? Eller har de klikket rundt på din side og vist interesse for dine produkter? De opfølgende mails, når en bruger har haft en bestemt adfærd, kan sørge for at vi holder os relevante og personlige - og på den måde nærmere et salg. 


Når du anvender email marketing betaler du ikke annoncekroner. Men det handler selvfølgelig om, at få brugerne til at skrive sig op på din email liste. Email marketing er altså stadig relevant, og potentialet i email marketing er stort, eftersom du kommunikere direkte til din målgruppe.

Opsætning

Skal vi opsætte dine nyhedbreve? Vi udarbejder altid indhold i overensstemmelse med dig, og vi sørger for at dine nyhedsbreve har indhold der spiller sammen med resten af dine markedsføringsinitativer. Email marketing er en direkte besked i din målgruppes indbakke, og derfor ligger der et stort potentiale i at bruge email marketing - hvis man altså gør det rigtigt. Vi kan også opsætte pop-up på din hjemmeside, så dine brugere let kan tilmelde sig et nyhedbrev. Måske ønsker du at optimere en allerede eksisterende tilmeldingsformular? Uanset, så kan vores udviklere i samarbejde med vores grafikere og markedsføringseksperter sørge for at du får et set-up der virker. Ønsker du udelukkende en opsætning, for herefter selv at stå for dine nyhedbreve, så hjælper vi gerne med det.

Kontakt os i dag for et helt uforpligtende tilbud på email marketing.

0

Entusiastiske medarbejdere

0

Års professionel erfaring

0

+ unikke hjemmesider designet

0

+ Virksomheder har valgt os

SKAL vi trylle din virksomhed frem?


Hos os er du altid velkommen til at ringe eller komme forbi kontoret, helt uforpligtende. Måske vil du gerne vide mere om det vi tilbyder, eller måske har du brug for et godt råd?

Vi vil gerne lytte på, hvad du har af udfordringer og komme med vores bud på en magisk og unik løsning! Udfyld felterne her så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

E-mail marketing - Magio - Web med mere

Ring til os

Eller send os en e-mail

E-mail marketing - Magio - Web med mere

Fynsvej 109, 1. sal

6000 Kolding

CVR: 38 41 82 03

Tilmeld dig Magios nyhedsbrev