Email marketing – en effektiv kanal

Email Marketing er stadig en effektiv kanal, som sikrer en personlig, direkte og relevant måde at engagere målgruppen på. 

Vi specialdesigner hjemmesider.

Ingen hokus pokus, bare godt håndværk!

e-mail marketing for bedre vækst


Hos Magio udarbejder vi emails, så de passer til det formål du ønsker. Vi anvender nyhedsbreve som en aktiv del af din markedsføring. 

Email marketing er et effektivt værktøj, som opfordrer dine følgere til engagement. Derudover er det også en direkte kommunikationsvej til din målgruppe. 

Vil du skabe konverteringer med email marketing? 

Med den rigtige strategi for leadgenerering kan email marketing blive et vigtigt redskab for din virksomhed.

Flow

Hos Magio tilbyder vi at opsætte et flow for din email strategi. Email marketing er databaseret, og vi har mulighed for tilrettelægge dine mails, så dine kunders adfærd afgør, hvilken mail de skal have. Har dine potentielle kunder skrevet sig op til et nyhedsbrev? Eller har de klikket rundt på din side og vist interesse for dine produkter? De opfølgende mails, når en bruger har haft en bestemt adfærd, kan sørge for at vi holder os relevante og personlige – og på den måde nærmere et salg. 


Når du anvender email marketing betaler du ikke annoncekroner. Men det handler selvfølgelig om, at få brugerne til at skrive sig op på din email liste. 

0

Entusiastiske medarbejdere

0

Års professionel erfaring

0

+ unikke hjemmesider designet

0

+ Virksomheder har valgt os

SKAL vi trylle din virksomhed frem?


Hos os er du altid velkommen til at ringe eller komme forbi kontoret, helt uforpligtende. Måske vil du gerne vide mere om det vi tilbyder, eller måske har du brug for et godt råd?

Vi vil gerne lytte på, hvad du har af udfordringer og komme med vores bud på en magisk og unik løsning! Udfyld felterne her så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

E-mail marketing - Magio - Web med mere

Ring til os

Eller send os en e-mail

E-mail marketing - Magio - Web med mere

BREDGADE 32

6000 Kolding

CVR: 38 41 82 03

Tilmeld dig Magios nyhedsbrev