WordPress manual

Vi specialdesigner hjemmesider.

Ingen hokus pokus, bare godt håndværk!

Velkommen til WordPress Manualen! Her finder du en omfattende guide til at få mest muligt ud af din WordPress hjemmeside lavet af Magio. Uanset om du er en nybegynder, der lige er startet med WordPress, eller en erfaren bruger, der ønsker at udvide dine færdigheder, er du kommet til det rette sted. Vi har samlet alt information enkelt og lige til her.

WordPress er et alsidigt og kraftfuldt content management system, der gør det muligt for dig at oprette alt fra en simpel blog til en avanceret e-handelsplatform. Uanset hvad dit mål er med dit websted, er der en væld af muligheder inden for design, funktionalitet og tilpasning, der giver dig friheden til at skabe præcis det websted, du drømmer om.

På denne side finder du en række artikler og trinvise vejledninger, der dækker alle aspekter af WordPress. Lige fra de grundlæggende principper og over til mere avancerede emner som temaer, plugins, brugeradministration og optimering af din hjemmeside.

Alle guides er delt op i kategorier, så det gør det let for dig at finde præcist det du leder efter.

Log ind

WordPress manualen er tiltænkt kunder hos Magio. Hvis du ikke har fået dit login, så tag fat i os og vi får dig oprettet i systemet.

SKAL vi trylle din virksomhed frem?


Hos os er du altid velkommen til at ringe eller komme forbi kontoret, helt uforpligtende. Måske vil du gerne vide mere om det vi tilbyder, eller måske har du brug for et godt råd?

Vi vil gerne lytte på, hvad du har af udfordringer og komme med vores bud på en magisk og unik løsning! Udfyld felterne her så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

WordPress manual - Magio - Web med mere

Ring til os

Eller send os en e-mail

WordPress manual - Magio - Web med mere

Fynsvej 109, 1. sal

6000 Kolding

CVR: 38 41 82 03

Tilmeld dig Magios nyhedsbrev