foto & video der afspejler din virksomhed

Skal din nye hjemmeside bruge flotte billeder og videoer? Eller skal du bruge indhold til dine sociale medier?

Vi specialdesigner hjemmesider.

Ingen hokus pokus, bare godt håndværk!

vi tilbyder foto & video

Er din virksomheds DNA visualiseret rigtigt gennem billeder og video? Din virksomheds visuelle identitet skal gerne stemme overens med dét i står for. Det kan være rigtig svært, at få de rigtige udtryk frem, hvis man ikke er professionel inden for området. 

Hos Magio tilbyder vi at tage billeder og video. Vi kan lave alt fra produktfotografering, portrætter, miljøbilleder eller content indhold til dine medier.

Vores fotograf er kreativ og iderig, og arbejder altid ud fra det faktum, at din virksomhed skal repræsenteres så konkret som muligt. 


Når du vælger Magio til at tage billeder og video, så kan du vælge, om vi skal komme ud til dig, eller om du vil komme og få taget billederne i vores studie. 

vi tilbyder fotografering

& video

Er din virksomheds DNA visualiseret rigtigt gennem billeder og video? Din virksomheds visuelle identitet skal gerne stemme overens med dét i står for. Det kan være rigtig svært at få de rigtige udtryk frem, hvis man ikke er professionel inden for området. 

Hos Magio tilbyder vi at tage billeder og video. Vi kan lave alt fra produktfotografering, portrætter, miljøbilleder eller content indhold til dine medier.

Vores fotograf er kreativ og iderig, og arbejder altid ud fra det faktum, at din virksomhed skal repræsenteres så konkret som muligt. 


Når du vælger Magio til at tage billeder og video, så kan du vælge om vi skal komme ud til dig, eller om du vil komme og få taget billederne i vores studie. 

Foto & Video - Magio - Web med mere

Hvad er godt content?

Vidste du, at vi på magio.dk har en blog, hvor vi løbende deler ud af vores viden? Bliv blandt andet klogere på, hvad godt content er eller hvilke parametre, der er vigtige at tage højde for ved opbygning af en ny hjemmeside.

Uanset hvor i processen du står i dag, så garanterer vi relevant læsestof for dig. Klik dig ind på vores blog, for at læse meget mere!

Vi tilbyder

Foto

Hos Magio tilbyder vi alt fra fotografering til redigering. Vi tilbyder bl.a.:

Portrætter (medarbejder fotos)

Produktbilleder

Miljø billeder (til din hjemmeside eller dine sociale medier) 

Eventfotos

Pressefotos

Video

Vi tilbyder mange former for video optagelser, læs mere her:

Branding

Skal vi lave en brandvideo, som kan bruges på alle dine platforme? Vi sørger selvfølgelig for, at du får din brandvideo i de formater der er nødvendige, så du kan lægge den op på forskellige platforme. 

Explainer video

Skal du have en grafisk explainer video? Eller skal vi komme og optage indholdet? Uanset, så laver vi en explainer video der er informativ, kort og præcis. Videoen kan have forskellige agendaer - skal den forklare dine produkter, din virksomhed eller noget helt andet? 

Oftest er explainer videoer animationer og ikke live action video. De

benyttes ofte til at forenkle ellers komplicerede ydelser, så det er spiseligt for modtageren. Animation, tekst, musik, lydeffekter og voice-over kombineres.

Sociale medier

Video er efterhånden blevet noget af det mest effektive indhold du kan have på dine sociale medier. Vi hjælper dig med at lave indhold, der skaber opmærksomhed og engagement.

Animation

Vi laver alle former for animeret video, om det er dit logo eller andet der skal animeres, så er du velkommen til at høre mere. 

Har du brug for ideer, eller har du en idé du gerne vil have eksekveret? 

Eksempler på animation:

  • Explainer videoer
  • Logo animation
  • Ikon animation
  • Typografi animation
  • Infografik
  • Præsentationer
  • GIFs
0

Entusiastiske medarbejdere

0

Års professionel erfaring

0

+ unikke hjemmesider designet

0

+ Virksomheder har valgt os

SKAL vi trylle din virksomhed frem?


Hos os er du altid velkommen til at ringe eller komme forbi kontoret, helt uforpligtende. Måske vil du gerne vide mere om det vi tilbyder, eller måske har du brug for et godt råd?

Vi vil gerne lytte på, hvad du har af udfordringer og komme med vores bud på en magisk og unik løsning! Udfyld felterne her så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Foto & Video - Magio - Web med mere

Ring til os

Eller send os en e-mail

Foto & Video - Magio - Web med mere

Fynsvej 109, 1. sal

6000 Kolding

CVR: 38 41 82 03

Tilmeld dig Magios nyhedsbrev