Markedsføring

Hos Magio hjælper vi virksomheder med at blive synlige på forskellige platforme. Vores markedsføringstiltag kan skaffe opmærksomhed og interesse for produkter eller tjenester, som på sigt øger salget i din virksomhed.

Vi specialdesigner hjemmesider.

Ingen hokus pokus, bare godt håndværk!

BRUG FOR ET TILBUD?


Hos Magio udarbejder vi altid et personligt tilbud, der bygger på dine ønsker og behov.

Gennem markedsføring har vi mulighed for at kommunikere med potentielle kunder, skille dig ud fra konkurrenterne og opbygge et positivt brand-image.  Hos Magio tilbyder vi både online og offline markedsføring, dvs. både fysiske og digitale reklamer, som brochurer, bus-reklamer eller annoncering på internettet.

Markedsføring - Magio - Web med mere
0

Entusiastiske medarbejdere

0

Års professionel erfaring

0

+ unikke hjemmesider designet

0

+ Virksomheder har valgt os


Vi leverer hele pakken

Når vi hjælper med markedsføringsinitativer kigger vi på din virksomhed og hvilke kanaler, der passer bedst til dine produkter eller tjenester. Vi tilbyder forskellige løsninger, bl.a. til dine sociale medier. Derudover tager vi også forbehold for din målgruppe, og vi sørger altid for at tilpasse markedsføringsinitiativerne sådan, at de stemmer overens med din målgruppes præferencer.  

Vi tilpasser altid en løsning, der passer til virksomhedens behov og branche. Sammen ligger vi en strategi, så du er med hele vejen. 


Hos Magio leverer vi hele pakken - du kan altså få skrevet tekster af vores tekstforfatter, men du kan også få taget billeder/video af vores grafikere. Derudover har vi også specialister ansat til at opsætte betalte annoncer på Facebook. Dvs. at når du kommer til vores bureau, så kan vi varetage hele processen fra idé til færdig kampagne. Vi er også af den overbevisning, at din markedsføring skal planlægges i samråd med dig, og derfor vægter vi højt, at du får en løsning, som du også er indforstået med.

Skal vi ligge en markedsføringsplan for dig, som du selv kan arbejde ud fra, så laver vi også det.

markedsføring

Budget

Når vi skal ligge et budget for din virksomhed, så kigger vi på målsætningen med markedsføringen. Skal vi skaffe nye kunder til din side, eller handler det i første omgang om at få udbredt dine produkter, så folk kender dit brand? Måske er du mere interesseret i organisk markedsføring fremfor betalte annoncer?

Branding

Formår du at formidle dit brand gennem visualitet og tekst? Branding er en svær disciplin, som kræver erfaring og viden, for at det får en effektiv virkning. Hos Magio ved vi, hvor vigtigt det er, at der er brandgenkendelighed i de markedsføringsinitativer vi udarbejder. 


Kom i gang

Vi starter altid med at afholde et opstartsmøde, hvor vi hører nærmere omkring dine tanker og ideer. Når vi har fået et indblik i din virksomhed, din målsætning og dine tanker, så udarbejder vi en realistisk markedsføringsplan.

SKAL vi trylle din virksomhed frem?


Hos os er du altid velkommen til at ringe eller komme forbi kontoret, helt uforpligtende. Måske vil du gerne vide mere om det vi tilbyder, eller måske har du brug for et godt råd?

Vi vil gerne lytte på, hvad du har af udfordringer og komme med vores bud på en magisk og unik løsning! Udfyld felterne her så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Markedsføring - Magio - Web med mere

Ring til os

Eller send os en e-mail

Markedsføring - Magio - Web med mere

Fynsvej 109, 1. sal

6000 Kolding

CVR: 38 41 82 03

Tilmeld dig Magios nyhedsbrev