Få en databaseret markedsføringsplan

Skal vi planlægge dine markedsføringsinitiativer? Få en færdig køreplan for din virksomhed.

Vi specialdesigner hjemmesider.

Ingen hokus pokus, bare godt håndværk!

markedsføringsplan

få styr på dine markedsførings-

aktiviteter

Hos Magio tilbyder vi at udarbejde en færdig markedsføringsplan, som du kan bruge som køreplan for dine næste marketinginitiativer. For at få sucess med din markedsføring kræver det, at man har en strategi at arbejde ud fra. 


Når vi udarbejder en markedsføringsplan, så tager vi højde for følgende: 


Hvilken målgruppe vil vi ramme?

Et vigtigt aspekt af din markedsføringsplan er din målgruppe. Ens målgruppe skal gerne være formuleret konkret, så du altid ved hvem, hvor og hvordan du skal tilgå dem. Vi baserer altid vores målgruppeanalyse ud fra data. 

Hvilke kanale skal vi anvende?

Din markedsføring skal ud på forskellige kanaler, og her er det vigtigt at have en plan for hver enkelt platform. Vi baseerer vores argument for kanaler, ud fra din målgruppeanalyse. 

Hvilket budskab skal din virksomhed fortælle?

At have et budskab, der adskiller dig fra mængden er utrolig vigtigt. Forbrugerne sætter pris på den immaterielle værdi i virksomheder, hvilket betyder at forbrugeren tillægger virksomhedens adfærd og handlinger værdi. Hvis du har bæredygtige produkter, så kan det være et afgørende argument for at forbrugeren tilvælger dit produkt. Derfor ligger vi stor vægt på, at dit budskab og din immaterielle værdi bliver formidlet i din markedsføring.

Hvad er dit budget?

Når vi udarbejder et budget for din markedsføringsplan, så ligger vi et budget, der har en realistisk tilgang. Dvs. at vi tager højde for din virksomheds størrelse, men vi ser også på, hvorvidt bugettet er realistisk ift. vores strategi og mål. Budgettet er afgørende for, om vores markedsføringsplan kommer til at have effekt.

Hvad er målet for din markedsføring?

Et vigtigt afspekt for markedsføringsplanen er målet. Er målet realistisk, og hvordan kommer vi derhen? Hele markedsføringsplanen blivet lavet ud fra det aspekt, at målet skal kunne indfries. Derfor er det også vigtigt, vi sammen sætter et mål der kan indfries, ud fra de initivativer vi tager. 


Hos Magio laver vi både markedsføring online og offline. Vi kan producere alt content til tryk og digitalt brug inhouse. Det betyder, at du ikke skal ud andre samarbejdspartnere, men at du kan få lavet det hele hos os.

Markedsføringsplan - Magio - Web med mere

Strategisk sparring?

Vidste du, at vi også tilbyder strategisk forretningssparing og hjælp til sammensætning af en unik markedsføringsplan?

Uanset hvilken del af din forretning, du ønsker at forbedre, så hjælper vi hos Magio med en 360° analyse af din virksomhed, så du kan opnå det fulde potentiale!

SKAL vi trylle din virksomhed frem?


Hos os er du altid velkommen til at ringe eller komme forbi kontoret, helt uforpligtende. Måske vil du gerne vide mere om det vi tilbyder, eller måske har du brug for et godt råd?

Vi vil gerne lytte på, hvad du har af udfordringer og komme med vores bud på en magisk og unik løsning! Udfyld felterne her så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Markedsføringsplan - Magio - Web med mere

Ring til os

Eller send os en e-mail

Markedsføringsplan - Magio - Web med mere

BREDGADE 32

6000 Kolding

CVR: 38 41 82 03

Tilmeld dig Magios nyhedsbrev