Tekster der taler til din målgruppe 

Er din kommunikation konkret og værdiskabende? Gode og velskrevne tekster tager tid.

Vi specialdesigner hjemmesider.

Ingen hokus pokus, bare godt håndværk!

Skal vi skrive dine tekster?


Hos Magio tilbyder vi tekstforfatning til hjemmesider, blogindlæg, pressemeddelelser, produkttekster, emails m.m. Som virksomhed handler det ikke kun om at have gode produkter, man skal også kunne videreformidle sit budskab.

Gode tekster er en stor del af den digitale markedsføring, og når vi skriver tekster til din hjemmeside, så har vi altid i mente, at læseren hurtigt mister fokus. Vi sørger for, at læserens opmærksomhed bevares, og at du får dit budskab ud. 

SEO

Skal du have SEO optimeret din side? Hos Magio tilbyder vi at lave en søgeordsanalyse, hvor vi finder relevante keywords. Herefter kan vi implementere søgeordene i dine tekster, så teksterne stadig giver mening for læseren. 

SEO er organisk, hvilket betyder at man ikke betaler for at ligge nummer et, men noget man fortjener, hvis ens side er relevant for brugerne, samtidig med at man opfylder Googles retningslinjer. Desværre er det ikke helt så let at ligge nummer et som det lyder; det kræver meget arbejde og viden. 

Du kan læse meget mere om SEO her.

Tekstforfatning - Magio - Web med mere

Bliv set i lyd & billeder

Vidste du, at vi også tilbyder fotografering, videooptagelse og redigering?

Hos Magio kan du få lavet professionelle videoer til markedsføringsbrug samt bestille photoshoots til produktbilleder, miljøbilleder, profilbilleder eller noget helt tredje!

SKAL vi trylle din virksomhed frem?


Hos os er du altid velkommen til at ringe eller komme forbi kontoret, helt uforpligtende. Måske vil du gerne vide mere om det vi tilbyder, eller måske har du brug for et godt råd?

Vi vil gerne lytte på, hvad du har af udfordringer og komme med vores bud på en magisk og unik løsning! Udfyld felterne her så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Tekstforfatning - Magio - Web med mere

Ring til os

Eller send os en e-mail

Tekstforfatning - Magio - Web med mere

BREDGADE 32

6000 Kolding

CVR: 38 41 82 03

Tilmeld dig Magios nyhedsbrev