'alt er kommunikation'

-også det vi ikke fortæller 

Er din kommunikation konkret og værdiskabende?

Gode og velskrevne tekster styrker dit brand.

Vi specialdesigner hjemmesider.

Ingen hokus pokus, bare godt håndværk!

STRATEGISK KOMMUNIKATION


Har du overvejet, hvordan dit brand fremstår ud fra din fortælling? Får du videreformidlet dit budskab, så modtageren bliver overbevist om, at dit produkt er det rigtige valg? Der er meget at forholde sig til, når man arbejder med strategisk kommunikation.

Faktisk er det ikke helt uden grund, at kommunikation har gjort sit indpas, når vi taler om markedsføring.

Kigger vi på samfundets udvikling, når det kommer til dét at tilvælge et brand over et andet, så har vi bevæget os væk fra smarte salgsslogans og prisfester. Det er der flere årsager til, men særligt globaliseringen gjorde det svært, for ikke at sige umuligt, for små virksomheder at konkurrere omkring pris, og derfor var man nødsaget til at tænke strategisk, for at overleve. Det kom særligt til udtryk gennem brandingen.

Den anden årsag er, at man som forbruger benytter brands til at identificere sig selv, og på den måde skabe sig et image. Man tillægger brands værdi, når de har klare budskaber, så man ved, hvor de står. Forbrugeradfærden har altså ændret sig gevaldigt, og det stiller nye krav til virksomheder, hvis de vil overleve.

Hvad vil vi gerne sige med det? At du som virksomhed skal have styr på din fortælling og din målgruppe, fordi det helt afgørende kan få indflydelse på dit salg, men derudover så styrker den gode kommunikation også dit brand.

"Hos Magio kender vi til betydningen af den kommunikation, der bliver sendt ud. Et succesfuldt brand har styr på sin timing, fortælling og de agerer ud fra det samfund de befinder sig i. Der er altså flere aspekter at forholde sig til, når man arbejder med strategisk kommunikation"

TEKSTFORFATNING


Skal du bruge nye tekster til din hjemmeside? Eller har du brug for et par skarpe formuleringer til dine nye produkter? Vi tilbyder tekstforfatning på tværs af platforme, og vi tilpasser altid en løsning, der passer til dit behov.

Gode tekster er en stor del af den digitale markedsføring, og når vi skriver dine tekster så har vi altid i mente, at læseren hurtigt mister fokus. Vi sørger for, at læserens opmærksomhed bevares, og at du får dit budskab ud. Når man skriver tekster handler det om at skabe relation og reaktion. Du skal gennem nøje udvalgte ord fange læseren. Det gælder både teksten på forsiden af din hjemmeside, men det gælder også på produktsiderne. 


Gode tekster kan påvirke læseren til handling, og dermed kan du opnå konverteringer med dine tekster. Det kan altså godt betale sig at få en tekstforfatter til at kræse om dit indhold.Hvad koster det at få skrevet tekster?


Hos Magio udarbejder vi altid et personligt tilbud til dig, der bygger på dine ønsker og behov.

Din pris afhænger af flere faktorer. Det kommer bl.a. an på, om du allerede har skrevet teksterne, men udelukkende skal have læst korrektur, eller om du skal have lavet nye tekster fra bunden af.

Vi arbejder ud fra en timepris, og vi beregner altid din pris inden vi går i gang med opgaven.

Tekstforfatning


900,- pr. time

eksl. moms

On page SEO


Har du brug for tekster, der kan hjælpe din virksomhed mod en bedre rangering på Google? Lad os skrive dine SEO optimerede tekster.

SEO

Skal du have SEO optimeret din side? Hos Magio tilbyder vi at lave en søgeordsanalyse, hvor vi finder relevante keywords. Herefter kan vi implementere søgeordene i dine tekster, så teksterne stadig giver mening for læseren. 

SEO er organisk, hvilket betyder, at man ikke betaler for at ligge nummer et, men noget man fortjener, hvis ens side er relevant for brugerne, samtidig med, at man opfylder Googles retningslinjer. Desværre er det ikke helt så let at ligge nummer et som det lyder; det kræver meget arbejde og viden. 

Du kan læse meget mere om SEO her.

Tekstforfatning - Magio - Web med mere

Bliv set i lyd & billeder

Vidste du, at vi også tilbyder fotografering, videooptagelse og redigering?

Hos Magio kan du få lavet professionelle videoer til markedsføringsbrug samt bestille photoshoots til produktbilleder, miljøbilleder, profilbilleder eller noget helt tredje!

SKAL vi trylle din virksomhed frem?


Hos os er du altid velkommen til at ringe eller komme forbi kontoret, helt uforpligtende. Måske vil du gerne vide mere om det vi tilbyder, eller måske har du brug for et godt råd?

Vi vil gerne lytte på, hvad du har af udfordringer og komme med vores bud på en magisk og unik løsning! Udfyld felterne her så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Tekstforfatning - Magio - Web med mere

Ring til os

Eller send os en e-mail

Tekstforfatning - Magio - Web med mere

Fynsvej 109, 1. sal

6000 Kolding

CVR: 38 41 82 03

Tilmeld dig Magios nyhedsbrev