Brochure

Vi forstår, at hver virksomhed er unik, og derfor tilpasser vi vores brochure-designs til at matche dine specifikke behov og målgruppe

Vi specialdesigner hjemmesider.

Ingen hokus pokus, bare godt håndværk!

Brochure
Brochure

Vi designer og printer din brochure - du skal bare godkende designet


Lad vores grafikere stå for at designe din brochure

Når du får os til at designe en brochure, så står vi for hele processen. Det eneste du skal gøre, er at godkende selve designet.

Hos Magio får du:

Grafikere til designprocessen

Ingen skjulte gebyrer

Unikt design

Brochure

Personligt design

Inkl. korrektur

Printet og leveret

2.995,-

eksl. moms

BANNEREN ER DIT ONLINE BLIKFANG!


Online annoncering handler i bund og grund om at fortælle en historie, men ikke bare hvilken som helst historie.

Det er den vigtigste historie – nemlig din. Derfor skal du have den rigtige bannerløsning, da det er dit ansigt udadtil, og den skal afspejle din virksomheds visuelle identitet. 

Hos Magio hjælper vi dig med at skabe en rød tråd i dit budskab, så du klart og tydeligt kan nå ud til dine kunder. 

Hos Magio får du:

Kompetent webbureau med over 15 års erfaring

Ærlig rådgivning i øjenhøjde

Effektive bannerløsninger 

Komplet bannerløsning

10 bannere

2 forskellige budskaber (5 bannere af hver)

Maks. 2 dages leveringtid

1.995,-

eksl. moms

Et grafisk hus

Uanset om du skal have lavet et nyt logo, en roll-up, et magasin eller noget helt andet, så kan vi hjælpe dig i mål med dine grafiske opgaver. Du kan meget mere her

Har du ikke fundet lige præcis, hvad du har brug for? Frygt ej. Vi tilbyder altid skræddersyede løsninger, så du kan få, hvad du ønsker. 

Se en brochure her


5 trin til en god brochure

En veldesignet brochure er et kraftfuldt værktøj til at engagere dit publikum og fremme dit brand. Her er nogle centrale trin for at sikre, at din brochure bliver en succes:

 

1. En brochure har godt indhold

Din brochures effektivitet begynder med indholdet. Du skal derfor starte med at have klarlagt, hvad indholdet skal være. Hvis du har svært ved at skrive det rigtige indhold, så kan vores tekstforfatter hjælpe dig i mål.  

 

2. Design med øje for detaljen

Visuel appel spiller en afgørende rolle, når man designer en brochure. Vælg farveskemaer, skrifttyper og billeder, der afspejler dit brands identitet.

 

3. Budskaber der skaber interaktion

Hold dit budskab kortfattet og klart. Undgå at overvælde læserne med for meget information. Fremhæv de vigtigste fordele ved dit produkt eller din service og opfordr til handling på en tydelig måde.

 

4. Hav et formål

Hvad skal din brochure egentlig bruges til? Inden designprocessen går i gang, er det vigtigt, at formålet er tydeligt. På den måde kan man opbygge en brochure, som imødekommer brugeren. Det kan være du skal bruge en brochure over dine produkter? Eller måske skal du bruge en brochure til et specifikt event? Uanset, så er formålet faktisk afgørende for designet og opbygningen.

5. Kvalitetspapir og tryk

Det fysiske aspekt af din brochure er lige så vigtigt som det visuelle. Vælg kvalitetspapir og trykkemetoder for at sikre, at din brochure udstråler professionalisme.

 

 

 

SKAL vi trylle din virksomhed frem?


Hos os er du altid velkommen til at ringe eller komme forbi kontoret, helt uforpligtende. Måske vil du gerne vide mere om det vi tilbyder, eller måske har du brug for et godt råd?

Vi vil gerne lytte på, hvad du har af udfordringer og komme med vores bud på en magisk og unik løsning! Udfyld felterne her så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Brochure - Magio - Web med mere

Ring til os

Eller send os en e-mail

Brochure - Magio - Web med mere

Fynsvej 109, 1. sal

6000 Kolding

CVR: 38 41 82 03

Tilmeld dig Magios nyhedsbrev