Hacket hjemmeside? Fortvivl ikke!

Hjemmeside ejernes største mareridt… at blive hacket! Desværre sker det, at hjemmesider bliver hacket. Har du været så uheldig, at det er sket, så har vi trylleformlen som kan redde din hjemmeside.

Vi specialdesigner hjemmesider.

Ingen hokus pokus, bare godt håndværk!

Fortryllende priser på rensning af hacket hjemmeside


WordPress er det mest benyttede CMS system, det betyder desværre også, at det er dét system som hackerne har meget opmærksomhed på. 

En stor del indehavere af WordPress hjemmesider, oplever at deres hjemmeside bliver hacket. Hackingen kan være foregået på flere måder, nogle gange er det tydeligt at se ens hjemmeside er blevet hacket, andre gange er hackingen sket skjult og kan eks. placere malware på dine besøgendes computer. Få derfor en professionel til at hjælpe dig med en hacket hjemmeside – så din hjemmeside er sikker igen.

Jeg blev ramt af redirect hack af mit wordpress side. Jesper hjalp mig fantastisk effektivt til at få siden op og køre super smooth igen :)! Jeg er stor fan og Jesper har mine største anbefalinger.

Kim Maarup

Hvad koster det at få renset en hacket hjemmeside?

Fjernelse af malware

Gennemgang af WP-admin

Sikkerhed

14 dages overvågning

995,-

ekskl. moms

Fjernelse af malware

Manuel gennemgang af alle dine filer

Gennemgang af WP-admin

Vi tjekker dine sider, plugins og brugere

Sikkerhed

Opsætning af sikkerhedsplugin

4 tips til WordPress sikkerhed


Hvordan beskytter du mod at din hjemmeside bliver hacket?

WordPress er verdens mest populære platform til at oprette hjemmesider og blogs. Det er nemt at bruge og har mange gratis og betalte temaer og plugins at vælge imellem. Men med større popularitet kommer også større risiko for hacking.

Hackerne kan bruge sårbarheder i temaer og plugins til at få adgang til din hjemmeside og kompromittere den. Det kan føre til tab af data, nedetid eller endda ødelæggelse af din hjemmeside. Derfor er det vigtigt, at du tager forholdsregler for at beskytte din WordPress-hjemmeside mod hacking.

Opdater regelmæssigt dit WordPress-setup

En af de vigtigste ting, du kan gøre for at beskytte din hjemmeside mod hacking, er at holde dit WordPress-setup opdateret. Dette gælder både WordPress-kerne, temaer og plugins. Udviklerne af disse opdaterer løbende deres produkter for at løse sårbarheder og forbedre funktioner. Så ved at holde dit setup opdateret, så sikrer du, at du har de seneste sikkerhedsrettelser og forbedringer.

Brug stærke adgangskoder

Et andet vigtigt skridt for at beskytte din hjemmeside mod hacking er at bruge stærke adgangskoder. Hackerne kan bruge værktøjer til at gætte adgangskoder eller endda bruge brute-force-angreb for at få adgang til din hjemmeside. Derfor er det vigtigt, at du bruger stærke adgangskoder, som er svære at gætte. Det kan fx være en kombination af bogstaver, tal og specialtegn.

Brug en sikkerhedsplugin

En anden måde at beskytte din hjemmeside mod hacking på er at bruge en sikkerhedsplugin. Der findes mange gratis og betalte sikkerhedsplugins til WordPress, som kan hjælpe med at beskytte din hjemmeside mod forskellige trusler. Nogle populære valg er Wordfence Security og Sucuri Security. Disse plugins kan fx scanne din hjemmeside for sårbarheder, blokere brute-force-angreb og give dig besked, hvis der er noget mistænkeligt på din hjemmeside.

Overvej brugen af en firewall

En firewall er et vigtigt værktøj i beskyttelsen mod at få en hacket hjemmeside. En firewall kan hjælpe med at beskytte din side mod udefra kommende trusler

Har du ikke mod på selv, at så for sikkerheden på din WordPress hjemmeside, så hjælper vi dig gerne.

hacket hjemmeside? lad mig hjælpe dig


Udfyld felterne her, så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt.

Vi vil gerne lytte på, hvad du har af udfordringer og komme med vores bud på en magisk og unik løsning! Udfyld felterne her så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Hacket hjemmeside - Magio - Web med mere

Ring til Jesper

Eller send en e-mail

WP Troldmanden

er blevet til magio


Hvorfor er du nu havnet her? Det er du pga. WordPress Troldmanden er blevet til Magio - Web med mere.

Det er vi for bedre at kunne betjene alle vores dejlige kunder, og vise dem alle de andre ting vi også kan hjælpe med.

Hos Magio kan vi udover WordPress hjælp også hjælpe dig med:

Grafisk design

Markedsføring

Sociale medier

Foto og Video

Virksomheds strategi

Men bare rolig hjælp til wordpress er som den altid har været.

Hacket hjemmeside - Magio - Web med mere

SKAL vi trylle din virksomhed frem?


Hos os er du altid velkommen til at ringe eller komme forbi kontoret, helt uforpligtende. Måske vil du gerne vide mere om det vi tilbyder, eller måske har du brug for et godt råd?

Vi vil gerne lytte på, hvad du har af udfordringer og komme med vores bud på en magisk og unik løsning! Udfyld felterne her så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Hacket hjemmeside - Magio - Web med mere

Ring til os

Eller send os en e-mail

Hacket hjemmeside - Magio - Web med mere

Fynsvej 109, 1. sal

6000 Kolding

CVR: 38 41 82 03

Tilmeld dig Magios nyhedsbrev