Et unikt

hjemmeside layout

Når man ser et flot hjemmeside layout, er man ikke i tvivl. Men hvad er det egentlig der gør, at den virker? Vi har udarbejdet nogle konkrete tips og tricks til at skabe et brugervenligt og flot design. 

Det lyder simpelt at man skal være unik. Men at skille sig ud, samtidig med at man får sit budskab ud, kan være udfordrende. Her handler det om at have en tydelig virksomhedsidentitet. Hvorfor er i anderledes? Hvordan skiller i jer ud? Hvad er i gode til? Inden man går i gang med at udvikle på sit unikke hjemmeside layout, så skriv et par ord ned som beskriver virksomheden. På den måde er det lettere og mere håndgribeligt at gå i gang med sit design. 

Farver

Selvom man ofte er tilbøjelig til at vælge de farver man synes er pæne, så kan det være en god ide at undersøge farvernes virkning. Farver bliver ofte associeret med noget bestemt, og det kan være med til at understøtte dit budskab. Undersøgelser peger på, at genkendeligheden af dit brand er 80% større, hvis du bruger dine farver konsekvent i din markedsføring. Derudover har undersøgelser også vist, at førstehåndsindtrykket er baseret på dine farver. Derfor er det vigtigt, at du ved, hvilke farver du anvender og hvorfor. 

Inden du slår dig fast på en farve, så skal du tjekke om farverne fungerer på forskellige skærme (mobil, tablet, computer, m.m.). Her skal du se efter om farverne koplimenterer hinanden, og om tekstmaterialet er tydeligt at læse. 

Hvad er et godt hjemmeside layout? - Magio - Web med mere

HELLO

HELLO

HELLO

Typografi

Der findes et hav af forskellige typografier og det kan være svært at vælge den rigtige. Her er det afgørende, at den er nem at læse både på skrift og på computeren. Men derudover skal du sikre dig, at du bruger samme typografi gennem hele din hjemmeside. Hvis man skifter for meget rundt i skrifttyperne kan udtrykket hurtigt blive rodet at se på, og virksomheden kan komme til at fremstå uprofessionel.

Hvis du ikke anvender en standard skrifttype, så skal du undersøge hvorvidt du har rettigheder til at bruge den unikke typografi du har hentet. Det kan blive dyrt, hvis du ikke har sikret dig rettighed til at bruge typografien. 

Søg eventuelt inspiration til fonte på Google Fonts.

Sociale medier

De fleste virksomheder er efterhånden på Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube m.m. At være synlig på flere medier er en god ide, og det er en god måde at kommunikere med sin målgruppe på

anbefaler vi også, at dine sociale medier bliver en del af dit layout på hjemmesiden. På den måde kan brugeren se, at der sidder rigtige mennesker bag skærmen og det skaber troværdighed og tryghed.

Hvis man ikke er tydelig omkring sin tilstedeværelse kan det hurtigt skabe mistænksomhed hos forbrugeren. Netop derfor anbefaler vi også, at virksomhedens kontaktoplysninger altid er oplyst i bunden af hjemmesiden. På den måde indgår det som en del af hjemmesidens layout.

Derudover anbefaler vi også, at disse oplysninger er tilgængelige under “kontakt” siden og “Om os” siden. Det er utrolig vigtigt, at det er let at finde jeres kontaktinformationer sådan at brugeren hurtigt og nemt kan få fat i jer. 

Klar til at skrive gode tekster? Læs her, hvordan du kan anvende SEO til at skabe mere trafik til dit site.


webshop løsning

Sådan holder du din hjemmeside opdateret

Er din hjemmeside opdateret? Hvis ikke, kan din hjemmeside hurtigt komme til at fremstå forældet, uambitiøs eller utroværdig. Selvom indholdet ikke nødvendigvis er en del af layoutet, så påvirker det altså dét samlede indtryk af din hjemmeside og derfor er det vigtigt at nævne. Så selvom din hjemmeside er flot, så kan det være spildt arbejde, hvis du ikke holder den opdateret.


Klik her, hvis vi skal hjælpe med dig at optimere sikkerheden på dit site


Hvad er en brugervenlig hjemmeside?

Din hjemmeside skal være brugervenlig. Det lyder som en selvfølge, men det kræver viden at kunne opbygge en hjemmeside, der rent faktisk er let at bruge. Har du valgt at få fagfolk til at hjælpe dig, så er du godt på vej. Sidder du derimod selv med opgaven, så kan det være en fordel at teste din hjemmeside. Du kan starte med at finde testpersoner, der matcher dit segment.

Det behøver ikke at være omfattende. Du kan starte med at opstille et par opgaver, dit segment skal finde på din hjemmeside. Herefter kan du observere, hvordan de finder frem til tingene. Er der knapper de overser? Er der information de ikke opfanger? Herefter kan du justere tingene til, og så køre test igen.

Vi er specialister i hjemmeside layout 

Hos Magio er vi specialister i at bygge og opsætte flotte hjemmeside layout og webshops. Vi ved, hvordan man får brugervenlighed og design til at spille sammen. Udover at være gode til at lave hjemmesider, så kan vi også lave grafisk materiale. Er du interesseret i at vide mere om os? Eller kunne du tænke dig en ny hjemmeside? Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende samtale. 

Se vores mange cases her, og find inspiration!

 


Hvad er et godt hjemmeside layout? - Magio - Web med mere

SKAL vi trylle din virksomhed frem?


Hos os er du altid velkommen til at ringe eller komme forbi kontoret, helt uforpligtende. Måske vil du gerne vide mere om det vi tilbyder, eller måske har du brug for et godt råd?

Vi vil gerne lytte på, hvad du har af udfordringer og komme med vores bud på en magisk og unik løsning! Udfyld felterne her så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Hvad er et godt hjemmeside layout? - Magio - Web med mere

Ring til os

Eller send os en e-mail

Hvad er et godt hjemmeside layout? - Magio - Web med mere

Fynsvej 109, 1. sal

6000 Kolding

CVR: 38 41 82 03

Tilmeld dig Magios nyhedsbrev