Læs om alle de fordele, der er ved Brizy!

Hvis du har mødt os før, så har du helt sikkert hørt os nævne Brizy – en builder vi gennem vores 15 års erfaring er blevet stor fortaler for! Men hvad er Brizy? Og hvorfor skal du vælge at få bygget en hjemmeside med builderen? Det vil vi rigtig gerne give dig nogle svar på, så du bedre kan vælge, hvilken type builder din hjemmeside skal laves i.

 

Drag-n-Drop: I Brizy ser du alt det du bygger, det betyder, at du ikke skal kunne kode for at opnå et flot resultat. Med deres drag-n-drop system (oversat til jysk, at hive elementer ind på hjemmeside) kan du let hive de elementer ind du ønsker, og dem er der mange af i Brizy. Du finder alt fra billeder og ikoner til kontaktformularer og FAQ-skabeloner.

 

Slut med mange plugins: Du kender det helt sikkert, hvis du har en hjemmeside i WordPress, de kære plugins.. de mange tunge plugins kan være svære at få til at spille sammen. Det slipper du for, når du har Brizy som builder. Ganske enkelt er der simpelthen ikke behov for at have en masse forskellige plugins, for du kan lave det hele i Brizy. Det gør arbejdet for dig lettere, men det gør også din hjemmeside hurtigere.

 

Kodning, nej tak: Kodning er virkelig noget der deler vandene, for hvem har tid og energi til at sætte sig ind i den slags? Og så er det ikke alle, der synes der er lige spændende med HTML, CSS og JavaScript. Det slipper du altså også for, når du vælger at have Brizy som din builder. Det er ganske enkelt ikke nødvendigt at kode.

 

Slut med at købe support til småting: Har du i frustration ringet til dit webbureau for at få løst småting? F.eks. som at rette et menukort, ændre leveringspriserne eller andre rettelser du har behov for i den daglige drift? Det kan hurtigt blive kompliceret og tidskrævende, og så tyer man til support; hvilket koster penge. Men det er altså slut, hvis du har Brizy som builder. For dens intuitive opbygning gør det let at rette og ændre på din hjemmeside.

 

Lær at bruge Brizy med et oplæringskursus: Har du brug for at lære, hvordan systemet fungerer, så kan du købe et oplæringskursus hos os – og her lærer du efter behov. Vi kan hurtigt mærke, hvor dit tekniske niveau ligger, og så arbejder vi ud fra det. Dine ønsker er selvfølgelig også med i oplæringen – om du vil lære at rette et billede, eller opsætte en kontaktformular.

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Uanset hvad du står og mangler eller har brug for, så kan vi med GARANTI hjælpe her hos Magio. Kontakt os endelig gerne! Vi sidder klar til at hjælpe.

Læs om alle de fordele, der er ved Brizy! - Magio - Web med mere

Dyk ned i vores spændende blogs


Læs om alle de fordele, der er ved Brizy! - Magio - Web med mere

Læs om alle de fordele, der er ved Brizy!

Hvis du har mødt os før, så har du helt sikkert hørt os nævne Brizy – en builder vi gennem vores 15 års erfaring er blevet stor fortaler for! Men hvad er Brizy? Og hvorfor skal du vælge at få bygget en hjemmeside med builderen? Det vil vi rigtig gerne give dig nogle svar på, […]
Læs om alle de fordele, der er ved Brizy! - Magio - Web med mere

Hvor sikker er Magio’s webhotel?

På det seneste har der været en betydelig mængde artikler og debatter på internettet vedrørende sikkerheden af forskellige webhosting-løsninger. Dette fokus skyldes det ransomware-angreb, som Azero.cloud blev udsat for, hvor de mistede al deres kundes data. Hos Magio tilbyder vi kun én webhosting-løsning, nemlig vores All-in-one pakke. Dette er en premium løsning, hvor vi nøje […]
Læs om alle de fordele, der er ved Brizy! - Magio - Web med mere

Google Analytics og Facebook Pixel er nu lovlige igen

Introduktion Endelig kom nyheden som alle havde ventet på, og forventet ville komme. Dog en del senere end vi havde håbet på. Der har været lange forhandlinger mellem EU og USA, men de har resulteret i, at EU accepterer at data igen kan sendes til USA, dog skal virksomhederne certificeres. Allerede på den første uge […]

SKAL vi trylle din virksomhed frem?


Hos os er du altid velkommen til at ringe eller komme forbi kontoret, helt uforpligtende. Måske vil du gerne vide mere om det vi tilbyder, eller måske har du brug for et godt råd?

Vi vil gerne lytte på, hvad du har af udfordringer og komme med vores bud på en magisk og unik løsning! Udfyld felterne her så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Læs om alle de fordele, der er ved Brizy! - Magio - Web med mere

Ring til os

Eller send os en e-mail

Læs om alle de fordele, der er ved Brizy! - Magio - Web med mere

Fynsvej 109, 1. sal

6000 Kolding

CVR: 38 41 82 03

Tilmeld dig Magios nyhedsbrev